Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Листопада, 2019 р., 13:59
На тренінгу розглядали наступні питання: - Що таке Бюджет для громадян, бюджет участі, збір пропозицій від громадян до ПРОЕКТУ бюджету 2020.; -Як створити наглядову, спостережну, опікунську ради в закладах освіти та медицини в рамках реалізації ПРОЕКТУ "Децентралізація приносить прозорість та ефективність в медицині та освіті".
12 Листопада, 2019 р., 10:35
Мешканці п'ятиповерхового будинку 4 по пл. Меліораторів проводять роботи з ремонту даху. 50 % коштів надала сільська рада, а інші 50% внесок жителів будинку. Таке рішення було напрацьовано восени минулого року на діалоговій сесії участь на якій приймав актив будинку, місцеві депутати, працівники комунального підприємства голова громади та староста селища. На даний момент придбано та розвантажено необхідні матеріали для проведення робіт.
07 Листопада, 2019 р., 15:22
Щиро і сердечно вітаємо зі святом !
06 Листопада, 2019 р., 10:50
04 Листопада, 2019 р., 16:09
28 жовтня  2019 року Україна вшанувала 75-ту річницю вигнання нацистських окупантів із України .
04 Листопада, 2019 р., 15:24
У смт Брилівка відбулися навчально-тренувальні збори Всеукраїнського об‘єднання Кіокушин БуДо карате (WKB) під керівництвом сенсея Ігоря Доценко (4дан) . Участь у зборах приймало 60 дітей з різних місць Херсонської області. Насичені, важкі, але цікаві тренування спортсмени не забудуть ще довго. Разом з професійними інструкторами вивчили багато різноманітної бойової техніки, та Кіхон. Як висновок усіх зборів усі учасники захистили свої пояса. Кю-тест здано на відмінно. Багато позитивних відгуків від самих дітей та їх батьків про уроки від сенсея Ігоря Доценко: цікаві, хочеться працювати ще більше, навіть деяким було замало двох днів. Хочеться висловити слова подяки інструкторам, які на протязі цих тренувань попрацювали з кожною дитиною та приділили особливу увагу всім, хто приймав участь : сенсею Ігорю Доценку (4дан,Херсон), семпаю Олександру Безносенко (2дан, Виноградове), Юрію Кравчуку (Брилівка) та Сергію Харченко (Великі Копані ). 
01 Листопада, 2019 р., 15:57
Шановні працівники соціальної сфери! Щиро і від душі вітаємо вас з професійним святом - Днем соціального працівника! У цей день хочеться сказати спасибі кожному соціальному працівнику за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай все намічене виконується.
01 Листопада, 2019 р., 10:33
31 жовтня 2019 року творчі колективи Виноградівської ОТГ відвідали  інноваційний театралізований захід «Свято Гарбуза, або Хелловін по-українськи», який проводив Херсонський обласний Центр народної творчості.
30 Жовтня, 2019 р., 15:32
Сьогодні голова ТОВ «Іскра» Нагребецкий В.Г. подарував легкий у доступі та управлінні Smart TV SAMSUNG Тарасівському дитячому садочку «Світлячок». Тепер дошкільна освіта у садочку стане більш цікавою, заохочувальною та більш сучасною.  Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь