Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Жовтня, 2019 р., 09:45
Шановні Учасники бойових дій, вітаємо вас із Днем захисника України! Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
11 Жовтня, 2019 р., 09:39
10 жовтня 2019 року у приміщенні Виноградівського сільського будинку культури відбувся захід присвячений Дню захисника України та українського козацтва.  Для учасників бойових дій та їх родин був проведений святковий концерт на якому щиросердечно вітали та вручали подяки «За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, відвагу, мужність, героїзм, служіння України та її народу з нагоди відзначення Дня захисника України, українського козацтва». Низький уклін і щирі побажання здоров'я , добробуту і довголіття ветеранам війн та учасникам сьогоднішніх військових дій.
10 Жовтня, 2019 р., 15:47
10 жовтня 2019 року у селі Виноградове на базі Виноградівського закладу повної загальної середньої освіти  відбувся ІІ етап Спартакіади школярів Херсонщини 2019-2020 року з тенісу настільного та Чемпіонат Виноградівської ОТГ з легкоатлетичних метань (метання диску та штовхання ядра) у двох вікових категоріях серед здобувачів освіти 2002-2003 року народження та 2004 року народження і молодших,   у якому прийняли участь команди Виноградівської об’єднаної територіальної громади:
07 Жовтня, 2019 р., 14:51
Шановні лікарі! Обравши цей професійний шлях, Ви присвятили своє життя гуманній і благородній справі – порятунку життя та здоров'я людей. Ваша місія - складна і відповідальна, а ваша праця не знає свят і вихідних. Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за професіоналізм, чуйні серця та відданість своїй справі. Бажаю розуміючих і вдячних людей, високих досягнень, великих успіхів у діяльності, безумовної поваги, особистого благополуччя, величезного щастя, міцного здоров'я вам і вашим близьким.
07 Жовтня, 2019 р., 10:18
 У цьому році приймало участь сім команд з різних куточків України (м. Кривий Ріг,          м. Миколаїв, м. Херсон, с. Виноградове)
07 Жовтня, 2019 р., 09:38
З 4 по 6 жовтня 2019 року в селі Виноградове були проведені навчально-тренувальні збори в рамках чергового етапу підготовки «Збірної команди Херсонської області» (юнаки 2005 року народження та молодші) для участі у чемпіонаті України з волейболу «Дитяча ліга».
07 Жовтня, 2019 р., 09:30
3 жовтня 2019 року у м. Херсоні на базі ККЗ «Ювілейний» на виконання наказу Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації,  відбувся форум педагогічних працівників області «Флагмани освіти Херсонщини». Участь у форумі прийняли  працівники освіти Виноградівської об’єднаної територіальної громади:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь