Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Жовтня, 2019 р., 11:36
19 жовтня 2019 року у м. Херсоні на базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 46 відбулися .
21 Жовтня, 2019 р., 11:29
17 жовтня 2019 року на базі Брилівського закладу повної загальної середньої освіти, за участі команд Клинівського ЗБЗСО, Тарасівського ЗПЗСО, Виноградівського ЗПЗСО,  Брилівського ЗПЗСО  був проведений ІІ етап Всеукраїнських дитячих спортивних ігор
18 Жовтня, 2019 р., 16:11
З В Е Р Н Е Н Н Я керівництва   Виноградівської ОТГ до  свідомих громадян, чиновників різних рівнів, відомств, депутатів Олешківської районної та Херсонської обласної рад, голів ОТГ та сільських рад Херсонської області , представників засобів масової інформації, органів прокуратури, та інших контролюючих органів!!!
17 Жовтня, 2019 р., 16:25
Сьогодні, 17 жовтня, у Брилівському закладі ПЗСО відбулася знакова подія - ВІДКРИТТЯ РЕСУРСНОЇ КІМНАТИ крок до успішного життя в соціумі дітей з особливими освітніми потребами! Проєкт облаштування шкіл ресурсними кімнатами є ініціативою Марини Порошенко. На відкритті ресурсної кімнати були присутні: Шматенко С.В., голова Виноградівської ОТГ, Джуль О.М., начальник Відділу освіти, культури та спорту, депутати Виноградівської ОТГ Сливка В., Васюкова Л., Руда Н., в.о. старости Дубовик І.В., голови лідерів батьківського самоврядування 6-А, 9-Б та 10 класів, мами Гузенко І. та Крайнюкова А., які привітали присутніх дітей та педагогів з такою важливою подією не тільки в житті цього навчального закладу, а й у житті всієї громади.
16 Жовтня, 2019 р., 13:59
Ми живемо в століття інформації, в часи, коли відбувається комп'ютерна революція і є свідками того, що комп'ютери вже зайняли міцні позиції в багатьох галузях сучасного життя. Сьогодні комп'ютер є своєрідним "інтелектуальним знаряддям", що дозволяє людині вийти на новий інформаційний рівень. Завдяки сприянню керівництва Виноградівської ОТГ та відділу освіти, культури та спорту Виноградівської сільської ради Сучасна комп'ютерна техніка дозволить надати якісну, повноцінну освіту школярам! 
11 Жовтня, 2019 р., 13:50
У тренінгу взяли участь члени робочої групи з розробки стратегії Виноградівської ОТГ. Катерина Степчук, радниця з просторового планування програми U-LEAD with Europe, навчала членів робочої групи як узгоджувати між собою стратегічні пріоритети та містобудівну документацію, надала практичні поради щодо просторової реалізації проектних ідей. Завдяки проведеній груповій вправі, яка полягала у роботі з картою громади, почали народжуватися додаткові ідеї, які можливо реалізувати у населених пунктах. Учасники радо ділилися власними практичними, а іноді неймовірними ідеями, які потребують не дуже значних коштів, але суттєво підвищують комфортність проживання. Акцентували увагу на важливості збереження значних площ для залучення інвесторів у сферу промисловості
11 Жовтня, 2019 р., 10:35
У рамках реалізації     Проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», що впроваджується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою «U-LEAD з Європою  » ,   Виноградівська ОТГ отримала важливий інструмент для аналізу ефективності проведених заходів з термомодернізації будівель та підготовки закладів соц сфери до опалювального періоду. Тепловізійний пірометр надасть можливість проводити ретельний контроль за тепловим станом обєктів бюджетної сфери громади, визначення області найбільших тепловтрат будівель, змінити наші підходи до формування заходів з енергоефективності та  енергомоніторингу, змінить менталітет енергоменеджерів .
11 Жовтня, 2019 р., 10:21
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого свята — Дня села. Свята, яке відзначають усі його жителі, котрі в ньому народилися, виросли і працюють на його благо.
11 Жовтня, 2019 р., 10:15
День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь