Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Грудня, 2019 р., 13:31
10 грудня 2019 року на базі Виноградівського закладу повної загальної середньої освіти ім. О.М. Соценка відбулися попередні регіональні змагання з волейболу за програмою обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році. У змаганнях приймали участь команди юнаків та дівчат с. Виноградове, м. Олешки, с. Козачі Лагері та команди Великокопанівської ОТГ.
10 Грудня, 2019 р., 16:18
6 грудня 2019 року у м. Чернігів збірна команда Херсонської області з волейболу (юнаки 2005 р.н. та молодші) до якої входять і представники Виноградівської ОТГ (здобувачі освіти Виноградівського закладу ПЗСО ім. О.М. Соценка тренер Джуль Павло Олександрович)  здобули перемогу над СДЮШОР№ 2 з м. Полтава 2:0 та поступилася КСЛІ з м. Київ1:2 ( в третій партії 15:17).            Впевнений крок до фіналу зроблено! Вітаємо спортсменів тренерів та батьків з результатом!!!
06 Грудня, 2019 р., 09:19
30 листопада та 01 грудня 2019 року на базі Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою розвитку та популяризації  аматорського волейболу, пропаганди здорового способу життя серед населення, залучення широких верств населення до систематичних  занять волейболом, відбулися ХІV Спортивні ігри Олешківського району з волейболу серед жіночих та чоловічих команд.
06 Грудня, 2019 р., 09:17
Дорогі захисники Української держави! У День Збройних Сил України бажаю гордо стояти на сторожі спокою батьківщини, легко відбивати всі навали з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, берегти щастя й доброту в серці
04 Грудня, 2019 р., 08:34
" Учнівська молодь отримала розширену інформацію про ВІЛ/СНІД і погодилась, що тільки здоровий спосіб життя, їх поведінка та вчинки є гарантом запобігання ризику.
04 Грудня, 2019 р., 08:31
Куратори та натхненники акції: практичний психолог Н.С. Сосновська та соціальний педагог Н.Д. Нежура. У рамках акції здобувачі освіти взяли участь у конкурсі малюнків «Добрими ділами прикрасимо світ» (1-4 класи), відвідали заняття з елементами тренінгу «Кожна дитина має право на любов» (2-А, Б), «Дитинство без насильства» (3-А, Б), «Оминаємо гострі кути» (4-5 класи). Учні 6-х класів поповнювали свої знання на практичному занятті «Знай свої права- виконуй свої обов’язки». Десятикласники на годині спілкування «Захисти життя-зупини насильство» знаходили шляхи розв’язання конфліктних ситуацій. На тренінгу «Знати, щоб жити» одинадцятикласники вчилися толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей. Акція триває.
04 Грудня, 2019 р., 08:20
29 листопада команда учнів Брилівського закладу ПЗСО під керівництвом учителів фізичної культури, Сичова О.В. та Віннікова О.В., долучилася до спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» Херсонської області. За результатами проведення розіграшу змагань та естафет команда закладу посіла ІІ загальнокомандне місце серед навчальних закладів Виноградівської ОТГ.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь