Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

 

 

25 Квітня, 2024 р., 11:44
Українська мережа ЗА ПРАВА ДИТИНИ проводить кампанії «Дитину повернути додому не страшно», в межах проєкту «ШЛЯХ ДОДОМУ», через поширення інформаційного соціального ролика про цей проєкт.
25 Квітня, 2024 р., 10:37
Ветерани відрізняються сильним братерським і сестринським духом, міцною ідентифікацією зі своєю спільнотою та схильністю більше довіряти тим, хто пройшов через війну. Тому підхід «рівний — рівному» є найкращим у питаннях надання підтримки.
23 Квітня, 2024 р., 09:17
Вітаємо ІВАНОВУ Олену Ярославівну, директора Брилівського ліцею Виноградівської сільської ради, з отриманням державної нагороди України-відзнаки Президента України "За оборону України"!
17 Квітня, 2024 р., 09:00
Інколи просто хочеться написати комусь. Розповісти про те, що на душі, про свій день, про усі несправедливості світу, чи навпаки, поділитися радістю.
16 Квітня, 2024 р., 10:16
Відтепер вступати до ЗВО чи влаштовуватися на роботу можна без купи ксерокопій — достатньо пошерити електронний освітній документ.  А якщо втратили атестат чи диплом — у кілька кліків отримати інформацію в електронній формі. У застосунку Дія тепер відображаються:
11 Квітня, 2024 р., 12:13
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
08 Квітня, 2024 р., 09:33
Слова — це найпростіший спосіб підтримати людину, адже це «інструмент», який майже завжди з нами. Але разом з тим, він може бути і небезпечним. Адже навіть коли ми хочемо підтримати когось, ми не завжди знаємо як це зробити правильно і що саме сказати. Невдало підібраними словами можна поранити. Тому ми підготували підказки, які слова можна сказати людині, щоб у них вона почула «мене люблять», «про мене дбають», «я маю значення»😌
04 Квітня, 2024 р., 09:33
Центр відповідальної гри (RGC) як громадська спілка створений з метою розбудови в Україні дієвої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так і на подолання та мінімізацію її негативних наслідків.
03 Квітня, 2024 р., 10:15
Професійні можливості для ветеранів і ветеранок. Відбір для навчання за Програмою “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення”
02 Квітня, 2024 р., 10:02
Міністерством соціальної політики України з метою забезпечення дітей та молоді правом на свободу вираження поглядів, а також їх залучення до процесу прийняття рішень було утворено Офіс дітей та молоді "ДІйМО".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь