Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2017 р., 11:41
«Зі святом, рідні Чалбаси!» День заснування нашого села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місці з особливим Чалбаським колоритом, традиціями і славною  історією. Ми щиро радіємо успіхам, пишаємося нашими досягненнями, і з гордістю розповідаємо про чудове село Виноградове. 30 вересня 2017 року вся громада згуртувалася, щоб відсвяткувати 223-ю річницю нашої з вами маленької Батьківщини. На головній площі села були представлені роботи наших майстрів та учнів Виноградівської ЗОШ, батьки ДНЗ «Барвінок» пропонували придбати смаколики, приготовані власноруч, села та селища нашої громади завітали зі своїми обійстями, гостинно запрошували почастуватися домашньою кухнею жителі вулиць Суворова та Гагаріна. Гуртом співали, танцювали, веселилися під запальні виступи талановитих односельців та запрошених гостей свята. Виноградівську родину приїхали привітати, як представники сіл нашої об’єднаної громади: Тарасівка, Брилівка та Привітне, так і гості з міста Херсон: наші добрі друзі - артисти Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша та гурт «Дженерал войс». Також свої музичні вітання всім чалбасчанам дарувала учасниця третього сезону «Голос. Діти» та переможниця 15-го ювілейного фестивалю «Чорноморські ігри» Єлизавета Волощенко (з-за підтримки депутата Херсонської обласної ради Адамчика О.О.). Поздоровити жителів Виноградове прибула й ціла делегація почесних гостей: Народний депутат України Федір Федорович Негой, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Олександрович Адамчик, голова Олешківської районної державної адміністрації Олена Валентинівна Кравченко-Скалозуб, голова Олешківської районної ради Павло Борисович Потоцький, радник голови Олешківської районної ради Снігур Лариса Олександрівна, сільські голови, представники засобів масової інформації та багато інших, хто розділив з нами святковий настрій та відчуття гордості і радості за те, що наша громада згуртована, спроможна та процвітаюча. Тож дорогі наші виноградівці, ще раз вітаємо вас зі святом, бажаємо, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій на благо нашої громади. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Божого вам благословення
03 Листопада, 2017 р., 11:34
7 жовтня 2017 року жителі села Мирне зібралися разом біля сільського клубу, щоб відзначити 99-ту річницю Дня села . Односельчани зустрічали гостей піснями, жартами та пригощали різними смачними стравами, які готували господині з усього села. Увагу гостей привернула виставка, на якій були представлені вироби народних умільців с. Мирне. Організатором виставки була завідуюча сільською бібліотекою Тимошенко О.І. Урочиста частина свята відбулася в приміщенні сільського клубу с. Мирне. До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором, адже таке свято святкується вперше. Ведучі концерту від усього серця привітали теплими словами односельчан, керівників Виноградівської сільської ради, старожилів, молоде подружжя та наймолодших жителів села. За підтримки обласного депутата та заступника голови Херсонської облдержадміністрації Адамчика  О.О. для жителів села та гостей виступила переможниця вокального конкурсу -  Волощук Ліза зі своєю концертною програмою. Із теплими словами до односельчан звернувся Виноградівський сільський голова Шматенко С.В. та виконуюча обов’язки старости смт Брилівка, с. Мирне Медведєва І.Г. Також привітав односельчан зі святом голова правління ВК «Семеновод» Білий А.А., та вручив подарунки господиням с. Мирне, які дивували всіх кулінарними шедеврами. Під час свята були проведені конкурси та розіграна лотерея, яка відбулася завдяки фінансовій допомозі керівників та орендарів земельних паїв. І на останок, для всіх бажаючих, була проведена дискотека.
03 Листопада, 2017 р., 11:27
14 жовтня 2017 року, на День українського Козацтва, у с. Клини було проведено свято – День села. Привітати жителів Клинів приїхали почесні гості: народний депутат України Негой Ф.Ф. зі своїм помічником, перший заступник Виноградівського сільського голови Бідашку А.Д., секретар сільської ради Корнійчук Н.І. З привітаннями також виступили: директор ТОВ «Клинівський Світанок» Тушич М.Д. та директор ТОВ «ІМПЕРІАЛ АГРО ЛТД» Сіваков Л.В. На святі виступали учні Клинівської ЗОШ І-ІІ ст., вихованці і педагогічний колектив ДНЗ «Калинонька», учасники художньої самодіяльності СБК с. Тарасівка. За виконання номерів всім учасникам було вручено солодощі. Жителі села приготували смачні страви, якими з радістю частували гостей. Було проведено багато цікавих заходів: спортивні змагання, святковий аукціон. Цінними подарунками привітали найстаршу пару, матерів – героїнь, учасника АТО, наймолодшого та найстаршого жителів села. Тушич М.Д. попіклувався про приготування смачної юшки з молодої баранини, посмакувати якою могли всі бажаючі. Сіваковим Л.В., Страховим А.А.,Тушичем В.М. було виділено кошти на придбання подарунків та святкового феєрверку.
03 Листопада, 2017 р., 11:20
День селища Брилівка 14 жовтня 2017 року співпав зі святами Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника Вітчизни та Днем Українського козацтва. На святі були присутні гості  – народний депутат України Федір Негой, депутати обласної ради Олександр Адамчик та Віктор Вєтров, голова Олешківської РДА Олена Кравченко - Скалозуб, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, заступник Виноградівського сільського голови Андрій Бідашку та голова Великокопанівської об’єднаної територіальної громади Валентина Костенко. Розпочалося свято великою урочистою ходою делегацій: від учасників бойових дій на сході України, воїнів – інтернаціоналістів, від БГО «Ветеран», від трудових колективів установ та підприємств селища, від виборчих округів, яких очолили депутати Виноградівської сільської ради. На святі були представлені вироби декоративно – ужиткового мистецтва умільців Брилівки та учнів Брилівської ЗОШ. У кожному виробі наших майстрів – безмежна любов до рідної землі, до краси, натхнення і бажання прикрасити нашу землю своїми витворами. Кожна гарна господиня, готуючись до свята, прикрашає свою оселю, готує смачні страви, продумує як достойно зустріти гостей. Тож під веселу музику гостинно запрошували до столу господині нашого селища, де пригощали смачненькими українськими стравами. На святі були розповіді про людей селища, вшанували Подяками за мужність та відданість Україні учасників АТО, привітали і найстаршу жительку селища Ганну Никифорівну Тарасенко. І як годиться, привітали сімейні пари, які прожили в шлюбі 50 років. Подякували за турботу меценатам селища, та людям, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток Брилівки - Євгену Рищуку, Олександру  Адамчику, Федору Негою, Віктору Нагребецькому, Віктору Вєтрову. Слова привітання гостей перепліталися з виступами учасників художньої самодіяльності Особливо тепло присутні зустріли володарку «Гран – при», переможниці конкурсу «Чорноморські ігри 2017 року» - Лізу Волощенко. Свято зблизило односельців, дало зрозуміти, що всі ми одна велика родина, куди завжди хочеться повернутися, де б ти не був.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь