Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Червня, 2018 р., 16:50
МИ БУДЕМО РУХАТИСЬ ТІЛЬКИ ВПЕРЕД, ІНАКШЕ ЛЮДИ НАС НЕ ЗРОЗУМІЮТЬ
22 Червня, 2018 р., 14:20
22 червня –День скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни. Найкривавіша в історії світу війна принесла українцям незліченні жертви і страждання, масовий терор, смерть та руйнування.         Сьогодні на території Виноградівської об’єднаної територіальної громади  відбулися меморіальні заходи , на яких громадяни вшанували пам’ять жертв війни взявши участь в урочистому покладанні квітів.
20 Червня, 2018 р., 15:18
ЛІКАРНЯ АЙБОЛІТА Бібліотека для дітей – це не просто будинок, в якому зберігаються книжки, це ціле чарівне місто, де живуть дивовижні герої. У них є свої будинки – книжкові стелажі і навіть справжнє адресне бюро – каталог. А ще існує лікарня, яка допомагає всім жителям чарівного книжкового міста. Адже книги – як люди: народжуються, живуть, хворіють, старіють. А захворівши потребують лікування. 14 червня 2018 року до Виноградівської бібліотеки завітали діти 6-7 класу літнього табору відпочинку Виноградівської ЗПЗСО яких навчали берегти книги, а при потребі надавати їм першу допомогу, тим самим продовжуючи їхнє життя.
20 Червня, 2018 р., 14:28
«НАША КРАЇНА НАЙКРАЩА ПЕРЛИНА» 19 червня 2018 року серед учнів початкових класів Виноградівського ЗПЗСО ім. О.М. Соценка було проведено конкурс малюнків на асфальті «Наша країна-найкраща перлина». Маленькі школярики висловили свою активну життєву позицію на підтримку своєї країни. За допомогою крейди та дібраної кольорової гами вони створили неординарні дитячі шедеври. Подвір’я сільського будинку культури с. Виноградове перетворилося на невелику казкову країну, де панує різнобарв’я тавинахідливість дитячої фантазії.
18 Червня, 2018 р., 14:29
Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві».
18 Червня, 2018 р., 14:11
Про  приєднання України до Єдиного стандарту автоматичного обміну податковою інформацією
14 Червня, 2018 р., 16:57
Шановні медичні працівники !
13 Червня, 2018 р., 14:50
ОГОЛОШЕННЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь