Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Квітня, 2018 р., 16:30
КЗ "Центр первинної медико - санітарної допомоги" Виноградівської сільської ради
20 Квітня, 2018 р., 11:35
Наша гордість!
20 Квітня, 2018 р., 11:19
Відбулася друга зустріч представників "Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень» з активом Виноградівської ОТГ. Олександр Мошнягул та Володимир Молчанов провели тренінг з виявлення проблем громади та розповіли про методи громадського впливу на їх вирішення. Проблеми є завжди і вони призводять до конфліктів у громаді. Але ж не всі можна вирішити на рівні ОТГ і кожна має свій рівень впливу на життя жителів. Тож сьогодні вчилися розтавляти пріорітети та знаходити медіацію (це коли задовольняються інтереси і потреби усіх учасників конфлікту).  Наступного разу будемо розробляти проекти та вчитись налагодженню звязків з владою та громадою.
20 Квітня, 2018 р., 11:13
18 квітня відбулася навчальна поїздка представників об'єднаних громад Полтавської області до Херсонської області. "Об'єднані громади Херсонщини: особливості розвитку та фінансова спроможність, ефективне управління бюджетними ресурсами"  В рамках програми обміну досвідом, що реалізується Херсонським відокремленим підрозділом "Центр розвитку місцевого самоврядування". Гості з новоутворених громад мали можливість оцінити та перейняти досвід нашої ОТГ. Під час заходу були відвідані Тарасівський та Виноградівський старостати.
18 Квітня, 2018 р., 14:45
Шановні громадяни !
12 Квітня, 2018 р., 14:25
ОГОЛОШЕННЯ
12 Квітня, 2018 р., 13:27
Порівняння класичної та інноваційної технології вирощування тепличного огірка
12 Квітня, 2018 р., 09:53
В Херсонській області триває реалізація Програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» (Указ Президента України від 27.03.1998 року №222/98).
11 Квітня, 2018 р., 15:59
Зазвичай щовесни перед Великодніми святами люди наводять порядок на кладовищах. От і на території села Виноградове відбулося генеральне прибирання. Ініціаторами заходу стали депутат Виноградівської сільської ради Кромп Олександр Петрович, також долучилися до акції працівники ТОВ «Агролекс» - Юст Сергій Олександрович, Постриган Микола Миколайович та активні жителі села Шульга Сергій Павлович і Андрусяк Володимир Іванович. Цього дня навіть погода сприяла проведенню прибирання кладовища, що є святим обов’язком для нащадків.  Щоб прибрати та вивезти сміття було докладено багато зусиль. Протягом дня активісти села та працівники провели грандіозний обсяг робіт та за допомогою спецзасобів видалили чагарники та вивезли сміття. Різниця між тим, як виглядало кладовище до прибирання і зараз, досить разюча.  Виноградівський сільський голова Шматенко С.В. висловлює щиру подяку працівникам ТОВ «Агролекс» та активістам за кропітку працю та допомогу у цій благородній справі.  Хочеться закликати інших мешканців села: «Давайте підтримувати чистоту і порядок там, де захороненні наші пращури…»
11 Квітня, 2018 р., 13:58
В рамках Всеукраїнської щорічної акції «За чисте довкілля» працівники Виноградівської сільської ради (с.Тарасівка), закладів культури та освіти, у ході весняного прибирання провели заходи із забезпечення чистоти, порядку та благоустрою територій, прилеглих до будівель та приміщень, парків сіл Тарасівка, Привітне, Клини.  05.03.2018 проведено заходи з благоустрою громадських кладовищ с. Тарасівка, с. Привітне, с. Рідне, с. Клини.  На жаль, дуже мало жителів прийшли до могил своїх рідних, і як завжди, прибирання здійснювали, в основному, працівники бюджетної сфери.  Тому велику подяку хочеться висловити жителям, які щорічно приймають активну участь у благоустрої кладовищ.  Це депутати Виноградівської сільської ради ради Кононенко Михайло та Приймак Андрій, Небрат Василь, Щербина Юрій, Конанець Євген, Новохижний Руслан, Федоришин Анатолій, Подлужна Наталія, Онопченко Андрій, працівники бухгалтерії відділу освіти, культури і спорту, будинку культури, бібліотеки, дитячого садка, школи (Тарасівка).  Депутат Голомашевич Ольга, Гришко Галина, Войташенко Сергій, Михайлішин Володимир, Гришко Ірина, працівники дитячого садка (Привітне)  Депутат Лисюк Сергій, Тушич Микола, Тушич Василь, працівники дитячого садка та школи (Клини)  Завдяки голові правління ТДВ «Тарасівська Іскра» Нагребецькому В.Г., безкоштовно надавалися послуги навантажувача для завантаження сміття та піску для завезення на кладовища.  Шановні жителі! Звертаємося до вас з закликом: заради збереження належного стану екології для майбутніх поколінь, підтримувати чистоту навколишнього середовища. Адже відомо, що чисто там, де не смітять.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь