Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2018 р., 08:46
Як відомо, з квітня в Україні стартувала загальнонаціональна кампанія “Обери свого лікаря”. Обрати свого лікаря – означає визначитись із терапевтом, педіатром чи сімейним лікарем, якому ви готові довірити своє здоров’я та здоров’я вашої родини. Вибирати лікаря можна в будь-якому закладі, незалежно від місця реєстрації (прописки).
12 Червня, 2018 р., 16:41
З 1 січня 2018 року, відповідно до статті 32 Закону України "Про відходи", з метою обмеження та запобігання негативного впливу відходів на навколишнє природне середовище та здоров'я людини забороняється захоронення неперероблених (необроблених) побутових відходів.
12 Червня, 2018 р., 16:06
За ініціативи заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Снігур Н.І., разом із начальником відділу освіти, культури та спорту Джуль О.М. 11-12 червня в навчальних закладах повної середньої освіти було проведено батьківські збори майбутніх першокласників на тему: «Забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» на території Виноградівської об’єднаної територіальної  громади.
12 Червня, 2018 р., 09:29
  Свідки людської пам'яті
12 Червня, 2018 р., 09:07
Виноградівська ОТГ проходить відбір до проекту “Розбудова інфраструктури миру в Україні”
06 Червня, 2018 р., 15:07
                        Випускний бал в стилі ретро –вечірки Дошкільні роки... Прекрасні й незабутні…Вони в пам’яті кожної людини все її життя. А випускний бал в дитячому садку- це перший крок дитини у доросле життя. 
04 Червня, 2018 р., 14:01
У Виноградівській об’єднаній  територіальній громаді 1 червня відбулося  відкриття фестивалю дитячої та юнацької творчості «Планета талантів» присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, урочисто відкрив  свято голова громади Шматенко С.В. та пообіцяв організувати всім учасникам  поїздку на море.
31 Травня, 2018 р., 15:17
           У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.   Від усього серця вітаємо Вас з теплим та прекрасним святом. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими.  Немає більшого щастя, аніж їх посмішки.  Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.           Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.
22 Травня, 2018 р., 11:24
 Команди Виноградівської та Тарасівської  шкіл  зайняли призові місця  у районному етапі обласного Фестивалю дружин юних пожежних
18 Травня, 2018 р., 10:23
Виноградівська громада повільно, але впевнено наближається до фіналу розробки Стратегії розвитку. Цього разу працювали над технічними завданнями, виходячи з яких довелось серйозно коригувати систему стратегічних цілей.  Адже говорити можна багато, а коли доходить до діла - от тут і спливає на поверхню, що насправді людей хвилюють інші проблеми, аніж, наприклад, розвиток альтернативної енергетики на території. Ніхто не говоре, що він не важливий, але саме він не є на сьогодні ключовим і першочерговим. Це прекрасно і надихає!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь