Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2018 р., 09:22
У В А Г А ! ! ! 
20 Лютого, 2018 р., 08:37
Вчора Виноградівська громада зробила вирішальний крок у напрямку розробки Стратегії. Підводили підсумки SWOT-аналізу, сперечалися, боролися за ідеї. Багато часу витратили на малювання , а також  співставлення загроз та можливостей громади, але все-таки дійшли згоди: головними напрямками мають стати людський розвиток і активізація громадянського суспільства та розвиток підприємництва. Всі визнали, що то є запорукою успішної громади.
09 Лютого, 2018 р., 10:07
Розпочалася кампанія ДЕКЛАРУВАННЯ доходів громадян за використання земельних паїв у 2017 році, яка триває до 01 травня 2018 року.
08 Лютого, 2018 р., 14:46
Сьогодні відбулась нарада з питань забезпечення пільгового перевезення громадян на приміських автобусних маршрутах загального користування Білозерського району у 2018 році за участі начальника управління транспорту та зв’язку обласної державної адміністрації Валерія Соценко, керівництва Білозерської районної державної адміністрації, голів ОТГ та селищних рад Білозерського району, керівництва Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки.
08 Лютого, 2018 р., 10:57
07 Лютого, 2018 р., 10:36
Сучасний світ майже нівелював традиційне телебачення , настільні ігри , безпосереднє , близьке спілкування , частково книги , навіть бібліотеки стали електронними та віртуальними. Інтернет , обчислювальна техніка , глобальна павутина , різні гаджети та планшети заполонили все навколо. Все одно люди продовжують ходити в традиційні бібліотеки , які і зараз є незамінним поки джерелом знань , емоцій , навчання і досвіду . У бібліотеці сама атмосфера приміщення – храму духовності та книг налаштовує на серйозність , велич , високу мораль , моральність і спрагу знань . На стелажах , полицях мирно покояться улюблені чудові книги , які так і просяться до нас у руки , щоб ми прочитали їх , набралися у них знань , премудрості , перетворень , розширили свій кругозір і направили своє життя , близьких , суспільства в правильне русло вічності , духовності , віри і благопристойності . Зайшовши до бібліотеки , ми внутрішньо стаємо суворіше , правильніше , голос говорить напівпошепки , велично , пустощі йдуть з голови, зростає зосередженість , люди починають відчувати себе піднесеніше і цнотливі , тому що немає вірніше одного, ніж книга , яка не підведе ніколи . Серце кожної бібліотеки – читальний зал , де можна посидіти в тиші і спокої подумати , почитати пресу , переглянути сторінки історії в енциклопедичному словнику , підготувати уроки , написати реферат або поплисти по хвилях захоплюючого роману. Тут людина внутрішньо очищається від скверни , стає значно краще духовно , випромінюючи тепло і щастя . Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями. Саме з цією метою 01 лютого 2018 року в Брилівську шкільну бібліотеку на бібліотечний урок завітали учні 3-Б класу з класоводом, Порубльовою Світланою Миколаївною. Бібліотекар Дуцар Варвара Іванівна провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, познайомила дітей з правилами користування книгою, як потрібно поводитися в бібліотеці, діти читали вірші про пори року, про тварин, про Україну. Час в бібліотеці пролетів стрімко. На згадку Варвара Іванівна подарувала дітям листівки-пам‘ятки.
07 Лютого, 2018 р., 10:28
Щодо співпраці з новоствореними ОТГ, з питань соціального обслуговування … 01 лютого 2018 року робочою группою районного територіального центру було здійснено виїзд до Виноградівської ОТГ. Відвідано с. Виноградове, с. Тарасівка та смт Брилівка. Перевірено роботу соціальних працівників, що обслуговують ці населені пункти та села, що входять до складу цієї ОТГ. Поспілкувались із ТВО старости с. Тарасівка та смт Брилівка, та з секретарем Виноградівської ОТГ. Територіальний центр продовжує співпрацю з цією ОТГ, шляхом підписання угоди про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання ) установ комунальної власності на 2018 рік.  Вивчили інновації в роботі ОТГ, які потрібно втілювати в життя, у тому числі і за допомогою соціальних працівників районного територіального центру. Робота в даному напрямку нова, тому плануємо переглянути посадові інструкції соціальних працівників, проводити підвищення кваліфікації наших працівників, шляхом проведення семінарів – навчання, самонавчання та обміну досвідом у інших колег, що працюють в даному напрямку.
07 Лютого, 2018 р., 10:19
На сьогоднішній день одним із найпоширенішим питань, з яким звертаються доВиноградівського центру надання безоплатної первинної правової допомоги – філіалу херсонського офісу Мережі правового розвитку, є сімейні відносини. Доволі часто жінки звертаються щодо аліментів. Нещодавно юрист Центру допомогла мешканці ОТГ скласти позовну заяву про збільшення розміру аліментів, адже діти й ціни ростуть, прожитковий мінімум також, й призначеної спочатку суми вже майже ні на що не вистачає.
07 Лютого, 2018 р., 09:18
Народна пісня – голос невсипущий,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь