Виноградівська територіальна громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Листопада, 2017 р., 15:24
В м. Нова Каховка 19 листопада 2017 року пройшов обласний турнір з волейболу серед юнаків 2001 р.н. та молодше. Наші спортсмени з с. Виноградове вибороли І місце, з чим їх щиро вітаємо.
28 Листопада, 2017 р., 10:36
В історії кожного народу є події, які навіть через десятиліття відкликаються болем в душі. Киргизька Республіка, котра входила в склад СРСР пройшла через жахливі події, в яких були покалічені долі і зламані життя мільйонів людей під час тоталітарного режиму 30-х років.
28 Листопада, 2017 р., 10:03
У школах району проходить місячник правового виховання підростаючого покоління.
24 Листопада, 2017 р., 08:42
О Г О Л О Ш Е Н Н Я !
21 Листопада, 2017 р., 16:12
Ми, бібліотекарі та користувачі Виноградівської бібліотеки для дорослих та бібліотеки для дітей хочемо висловити щиру подяку депутатам Виноградівської громади, її керівнику Шматенку Сергію Вілійовичу та першому заступнику Бідашку Андрію дмитровичу за виділення коштів та хороший ремонт у бібліотеках та купівлю прекрасних офісних меблів : столів та стільців.
19 Листопада, 2017 р., 09:02
День працівніків сільського господарства відзначається в Україні щорічно в третю неділю листопада згідно з Указом Президента № 428/93 від 7 жовтня 1993 року. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.   
17 Листопада, 2017 р., 15:48
17 листопада 2017 року в районній бібліотеці пройшов районний етап обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». Цей ерудит - турнір дав змогу краще пізнати рідний край, його історичне минуле та сьогодення.
16 Листопада, 2017 р., 11:05
 Проек "Від села до села" в дії. Виноградівська Об'єднана Територіальна Громада першою долучилася до проекту та працює над створенням паспорту своєї громади. Долучайтеся!
08 Листопада, 2017 р., 13:21
Сучасні умови життя диктують свої правила: аби бути успішними та заможними треба змінюватися. Перш за все, ці зміни повинні стосуватися згуртованості в єдину команду, прагнення до нового. Створення ОТГ – це тільки перший крок в умовах децентралізації. Попереду робота для закладення успіху в майбутньому. Аби бути конкурентоспроможними та зацікавити донорів треба крокувати в ногу з часом. Першими з таких кроків повинні стати пошук інвестицій, проектів міжнародної допомоги, гранти, тощо. В умовах великої кількості міжнародних проектів та донорських організацій, які цікавляться Херсонською областю, кожна об’єднана територіальна громада повинна мати для них максимально доступну інформацію про наявні можливості. Це неможливо без створення стратегічного плану, який включає в себе всі важливі показники: економічно-соціальний стан ОТГ, кадровий потенціал, напрямки розвитку. Допомагати новоствореним ОТГ в цьому складному питанні можуть різні організації.
06 Листопада, 2017 р., 10:09
2 листопада - День визволення с.Виноградове від німецько-фашистських загарбників

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь